Béžový ručně tkaný vlněný koberec 200x300 cm Larson – Asiatic Carpets

Zákazníky doporučované zboží Béžový ručně tkaný vlněný koberec 200x300 cm Larson – Asiatic Carpets pocházející od značky za příznivou cenu 15599 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
15 599 Kč
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Vzhledem k minimalistickému, a přesto okouzlujícímu provedení tohoto koberce od prémiové značky Asiatic Carpets lehce pozvednete kterýkoliv interiér. Byl pečlivě ručně utkán, a to za pomocí nebarvené vlněné smyčkové příze a následně nabarven do teplých zemitých tónů.

Dobré vědět: Mějte na paměti, že přírodní vlněná vlákna mají tendenci se lehce uvolňovat. Tato vlákna zastřihněte nůžkami. Pro větší bezpečnost doporučujeme použít koberec v kombinaci s protiskluzovou podložkou eliminující riziko zakopnutí a zároveň chránící povrch podlahy před poškozením.

Dodatečné informace: Koberec pravidelně vysávejte a nebo zametejte. Vyhněte se však použití tyčového vysavače, jelikož by mohl poškodit vlákna. Dávejte pozor na rozlití tekutiny. Pokud by k tomu však došlo, nikdy skvrnu netřete, ale pouze vysušte pomocí čistého bílého bavlněného hadříku. V případě většího znečištění se obraťte na odborníka. Nikdy neperte v pračce. Pro zachování původní barvy koberec chraňte před přímým slunečním světlem. Uchovávejte mimo dosah ohně.

Nákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Popis produktu Béžový ručně tkaný vlněný koberec 200x300 cm Larson – Asiatic Carpets

  • EAN: AF949551741
  • Cena: 15599
  • Poznámka k dopravě: Doprava rozměrné zásilky (pouze ČR)
  • Kategorie: , Textil , Koberce a rohožky , Koberce

Béžový ručně tkaný vlněný koberec 200x300 cm Larson – Asiatic Carpets

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

Asiatic Carpets

Béžový ručně tkaný vlněný koberec 200x300 cm Larson – Asiatic Carpets populárního výrobce Asiatic Carpets - toto zboží zakoupíte po slevě za 15599. Zboží zařazené v našem katalogu vás nezklame. A co takhle doprava ZDARMA? Objednáte-li si nad Kč, neplatíte poštovné. Úspora a spokojenost z nákupu, záleží nám na vaší spokojenosti.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba