Světle hnědý koberec 200x290 cm Horizon – Asiatic Carpets

Perfektní Světle hnědý koberec 200x290 cm Horizon – Asiatic Carpets pocházející od značky v akci za 11199 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
11 199 Kč
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Díky organicky tvarovaným abstraktním tvarům, kterým dává vyniknout kombinace vysokého a nízkého vlasu tento koberec v domácnosti zaručeně zaujme. Za jeho výrobou stojí prémiová značka Asiatic Carpets, která si nechává záležet na vysoké kvalitě a precizním zpracování svých produktů.

Dodatečné informace: Pro větší bezpečnost doporučujeme použít koberec v kombinaci s protiskluzovou podložkou eliminující riziko zakopnutí a zároveň chránící povrch podlahy před poškozením. Koberec pravidelně vysávejte a nebo zametejte. Vyhněte se však použití tyčového vysavače, jelikož by mohl poškodit vlákna. Dávejte pozor na rozlití tekutiny. Pokud by k tomu však došlo, nikdy skvrnu netřete, ale pouze vysušte pomocí čistého bílého bavlněného hadříku. V případě většího znečištění se obraťte na odborníka. Nikdy neperte v pračce. Pro zachování původní barvy koberec chraňte před přímým slunečním světlem. Uchovávejte mimo dosah ohně.

Doporučujeme také ostatní produkty z nabídky e-shopu. Nakoupit a ještě ušetřit, co si víc přát.

Popis produktu Světle hnědý koberec 200x290 cm Horizon – Asiatic Carpets

  • EAN: AF949551603
  • Cena: 11199
  • Poznámka k dopravě: Doprava rozměrné zásilky (pouze ČR)
  • Kategorie: , Textil , Koberce a rohožky , Koberce

Světle hnědý koberec 200x290 cm Horizon – Asiatic Carpets

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

Asiatic Carpets

Světle hnědý koberec 200x290 cm Horizon – Asiatic Carpets od předního výrobce Asiatic Carpets - tento artikl objednávejte v perfektní akci za 11199. Čekáme, že tahle nabídka se zařadí mezi bestsellery. Pro objednávku nad Kč nezaplatíte ani korunu za dopravu. Vy neplatíte nic navíc!

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba