Světle hnědý koberec 160x230 cm Horizon – Asiatic Carpets

Kvalitní produkt Světle hnědý koberec 160x230 cm Horizon – Asiatic Carpets od oblíbené značky za akční cenu 6849 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
6 849 Kč
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Díky organicky tvarovaným abstraktním tvarům, kterým dává vyniknout kombinace vysokého a nízkého vlasu tento koberec v domácnosti zaručeně zaujme. Za jeho výrobou stojí prémiová značka Asiatic Carpets, která si nechává záležet na vysoké kvalitě a precizním zpracování svých produktů.

Dodatečné informace: Pro větší bezpečnost doporučujeme použít koberec v kombinaci s protiskluzovou podložkou eliminující riziko zakopnutí a zároveň chránící povrch podlahy před poškozením. Koberec pravidelně vysávejte a nebo zametejte. Vyhněte se však použití tyčového vysavače, jelikož by mohl poškodit vlákna. Dávejte pozor na rozlití tekutiny. Pokud by k tomu však došlo, nikdy skvrnu netřete, ale pouze vysušte pomocí čistého bílého bavlněného hadříku. V případě většího znečištění se obraťte na odborníka. Nikdy neperte v pračce. Pro zachování původní barvy koberec chraňte před přímým slunečním světlem. Uchovávejte mimo dosah ohně.

Nákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. Nakoupit a ještě ušetřit, co si víc přát.

Popis produktu Světle hnědý koberec 160x230 cm Horizon – Asiatic Carpets

  • EAN: AF949551322
  • Cena: 6849
  • Poznámka k dopravě: WE|DO
  • Kategorie: , Textil , Koberce a rohožky , Koberce

Světle hnědý koberec 160x230 cm Horizon – Asiatic Carpets

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

Asiatic Carpets

Světle hnědý koberec 160x230 cm Horizon – Asiatic Carpets od oblíbeného výrobce Asiatic Carpets - tento hit získáte za mimořádně nízkou cenu 6849. Vybírejtee zboží v akci z pohodlí vašeho domova. Upřednostňujete DOPRAVU ZDARMA? Stačí nakoupit nad Kč. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba